Babor slaví krásných 65 let exkluzivním setem bestsellerů

Světoznámá luxusní německá kosmetika Babor se zrodila v Kolíně nad Rýnem a letos slaví 65 let své existence prostřednictvím výročního Celebration setu. V exkluzivní sadě najdete 10 legendárních bestsellerů brandu, které vaší pleti poskytnou ucelenou anti-age péči. Kromě produktů pro čištění pokožky obličeje se můžete těšit i na denní krém, noční masku nebo dokonce zcela novou řasenku.

Kosmetická značka Babor letos slaví 65 let své existence výročním Celebration setem.
Kosmetická značka Babor letos slaví 65 let své existence výročním Celebration setem.

Z kuchyně do celého světa

Hydrofilní oleje jsou v současnosti zcela běžnou součástí péče o pleť a tělo. Málokdo ale ví, že to byl právě chemik Michael Babor, kdo vodou rozpustný olej ve své vlastní kuchyni vymyslel. Prvním výrobkem Babor se tak stal známý HY-ÖL, který pleť zbavuje nečistot za pomoci přírodních olejů a doposud je mezi zákazníky jedním z nejoblíbenějších produktů.

Průlomový vynález Michaela Babora v roce 1956 zaujal lékárníka Lea Vossena natolik, že si olej nechal patentovat. Posléze celou firmu přenesl z Kolína nad Rýnem do Cách, kde sídlí dodnes. A právě rodina Vossen stojí za mnohými dalšími inovacemi na poli kosmetiky a za celosvětovým úspěchem Baboru. Nyní brand řídí už třetí generace rodiny Vossen, která stejně jako generace předchozí klade důraz na další vývoj a inovace. Přesto, že zaměstnává přes 600 lidí a objevuje se ve více než 70 zemích světa, zůstává Babor nadále rodinnou firmou se svými vlastními laboratořemi a výzkumnými pracovníky.

Babor miluje krásu i přírodu

Kromě průkopnických vynálezů v beauty průmyslu se Babor od svých počátků zaměřuje také na péči o planetu. Už v 50. letech se totiž značka zabývala problematikou čištění odpadních vod nebo třídění odpadu. Od roku 2014 je CO2 produkce Baboru neutrální a před rokem firma dokonce dosáhla klimaticky neutrální uhlíkové stopy. Stejně společnost přistupuje také k plastům, kdy se aktivně zaměřuje na jejich recyklaci a postupně snižuje jejich produkci i používání.

Oslava Baboru i vaší krásy

O kvalitách luxusní značky daleko přesahující hranice kosmetiky nemůže být pochyb. Proč byste tedy spolu s ní neoslavili 65 let úspěšného podnikání a zároveň něco neudělali také pro svou pleť? Unikátní a designově velmi povedený Celebration set obsahuje 10 bestsellerů Baboru v originální i cestovní velikosti. Všechny produkty značka pečlivě vybrala tak, abyste s nimi zvládli domácí omlazující péči o pleť od A do Z.

Celebration set značky Babor je sestaven tak, aby zajistil komplexní péči o pleť při ranní i večerní beauty rutině.

Celebration set obsahuje

  • HY-ÖL (50 ml) a Phytoactive Hydro Base (30 ml)
  • Rose Toning Essence (30 ml)
  • Collagen Booster Ampoule (3 × 2 ml)
  • Enzyme Cleanser (20 g)
  • Renewal Overnight Mask (30 ml)
  • ReVersive Pro Youth Eye Cream (7 ml)
  • Collagen Booster Cream (originální velikost)
  • Lip Balm (originální velikost)
  • Perfect Separation & Lenght Mascara (originální velikost)
  • Hand Cream (30 ml)
Babor Celebration set obsahuje 10 absolutních bestsellerů značky.
Babor Celebration set obsahuje 10 absolutních bestsellerů značky.

Oslavte Babor Celebration setem nejen 65 let úspěchů a inovací značky, která se zrodila doslova v kuchyni, ale také svou vlastní krásu.