Beauty Forum v České Republice

Značka Beauty Forum je dnes symbol profesionálních kosmetických veletrhů s více než 30ti letou tradicí. První a největší veletrh Beauty Forum začal v německém Mnichově, kde každoročně probíhá dodnes. Po Paříži, Curychu, Lipsku a dalších městech vstupuje tato značka i do České republiky.

Beauty Forum Praha probíhá pouze 1x ročně, vždycky na podzim. Snažíme se přinést know how, které značka skýtá a pořádat v Praze takový veletrh, jaký probíhá v Mnichově nebo Curychu. Chceme sousloví “kosmetický veletrh” vrátit jeho původní význam.

V České republice dlouhodobě chybí velká B2B akce, kde značky, orientované na profesionály, mohou oslovit ty správné partnery.

Beauty Forum Praha je přesně takovou akcí. Neorientujeme se na masy koncových uživatelů, snažíme se získat zejména profesionály ze světa kosmetiky, vlasové péče a nehtového designu.

Cílená orientace na profesionály, kteří podnikají nebo pracují v těchto oblastech je pro nás klíčová a jsme přesvědčeni, že všichni vystavovatelé spíše ocení nižší čísla celkové návštěvnosti, ale významně vyšší podíl profesionálů.